You are currently viewing Helppo ja nopea herkku viikonlopun ruokapöytään
Photo by Herson Rodriguez

Helppo ja nopea herkku viikonlopun ruokapöytään

Joko olet testannut koko perheen suosikkia, nachopeltiä? Tämä helppo ja nopea ruoka valmistuu vartissa ja toimii hyvin monenlaisiin tilanteisiin. Illanistujaisiin, oman perheen kanssa nautittavaksi tai teini-ikäisten peli-iltaan. Nappaa resepti, joka vie kielen mennessään.

HELPPO JA NOPEA NACHOPELTI

AINEKSET:

400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 mieto punainen chili (tai jätä kokonaan pois)
2 tomaattia
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl juustokuminaa
1/2 tl paprikajauhetta

TAI JÄTÄ MAUSTEET POIS JA KÄYTÄ KAUPAN VALMISTA TACO-MAUSTESEOSTA. Löytyy usein samasta hyllystä kuin maissilastut ja tortillalevyt.

1 pussi 400 g maissilastuja
1 purkki juustodippiä
1 purkki salsadippiä (valitse tulisuus oman maun mukaan)
1/2 purkki jalopenoja (voit myös jättää kokonaan pois)

VALMISTUS:

Mikäli et käytä kaupan valmista tacomausteseosta, niin kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää sipulit ja chili. Anna kuullottua hetki. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja paprikajauheella. Kuutioi tomaatit ja lisää pannulle.

Lue myös: Helppo äitienpäiväkakku

Levitä maissilastut leivinpaperin päälle pellille.. Levitä maissilastujen päälle jauhelihaseos ja juustodippi. Kuumenna uunin keskitasossa 225 asteessa noin 5 minuuttia.

Lopuksi levitä pinnalle jalapenot ja salsakastiketta nokareina. Tarjoile välittömästi.

Poikien äidit toimitus

 

 

Vastaa