• You are currently viewing Tehdäkö neljäs lapsi? Kyllä vai ei?

    Tehdäkö neljäs lapsi? Kyllä vai ei?

    Neljäs lapsi kyllä vai ei? Kumpi voittaa järki vai tunteet, kun miettii yrittääkö vielä neljättä lasta perheeseemme.

    Arki on alkanut jo helpottamaan…

    Meillä on 3 lasta, nuorin on vähän yli 3 vuotta ja elämä alkanut helpottaa pikkuhiljaa kiireisen vauva- ja taaperoarjen väistyttyä (toki nyt on omat kiireet työelämän ja lapsiperhearjen yhdistämisessä). Kaikki vauvatarvikkeet ja -vaatteet on myyty jo aika päivää sitten. Järkevämpää olisi varmasti nauttia nyt tästä aikakaudesta ja siitä että pystyy jo itse tekemään omia juttuja aina silloin tällöin, kun lapset ovat jo vähän isompia eikä enää minussa kiinni.

    Lisäksi meillä 5 henkisenä perheenä on nyt juuri sopivan kokoinen asunto meille ja autokin on 5-paikkainen. Olemme päässeet matkustelemaan ja elämä on tällä hetkellä hyvin ja tasapainossa.

    Lue myös: Olin raskaana tietämättäni ja jouduin suoraan synnyttämään

    Vauvakuume on kova… joten neljäs lapsi, kyllä vai ei?

    Mutta silti mielessä painaa tunteet ja vauvakuume on kova. Olisi ihana vielä kokea kerran raskausaika ja saada nauttia vauva-ajasta Ikää on jo 36 vuotta, joten ei tässä enää ikuisuutta ole aikaa yrittää vauvaa, saati suotaisiinko meille edes vauvaa yrityksestä huolimatta.

    Jos vauva vielä saataisiin täytyisi taas hommata kaikki vauvajutut (käytettynä varmasti) ja pitäisi miettiä isompaa autoakin, koska matkustamme paljon autolla ympäriinsä Suomessa ja välillä ulkomailla. Asunnossa vielä juuri ja juuri mahtuisimme olla vaikka ahdasta tulisi jossain määrin olemaan. Tuleeko rahallisesti kuinka paljon tiukempaa, kun perhe taas kasvaa.. sen kun tietäisi.
    Onko muut olleet vastaavassa tilanteessa ja mihin ratkaisuun olette päätyneet? Mitä pitäisi tehdä, kuunnella tunteita vai järjen ääntä?

    -Anonyymi kirjoittaja-

    Sana on vapaa kirjoituksia voit lähettää yhteystiedot sivun alalaidasta julkaistavaksi nimettömänä.

    Vastaa