• You are currently viewing Vinkit poikien syntymäpäiville

    Vinkit poikien syntymäpäiville

    Pienten lasten kanssa syntymäpäivien viettäminen on vielä helppoa. Vauva ja taapero ei tajua asiasta juurikaan mitään, aikuisille on helppo keitellä kahvit ja tarjota jotain sen kanssa syötäväksi. Mutta kun lapset kasvavat vaatii syntymäpäivien järjestäminen huomattavasti isomman panostuksen. Lapsi saattaa toivoa juhliin jotain teemaa ja juhlia aletaan pitämään myös kavereille. Tästä syystä keräsimme talteen äitien vinkit poikien syntymäpäiville.

    Vinkit poikien syntymäpäiville

    Alle kouluikäinen poika

    Teemoiksi äidit ehdottivat dinoja, autoja, pehmoja, urheilua, Ninjagoa. Palomies Samia, Legot Ryhmä Hau, Angry Birds tai väriteemoja.

    Muita vinkkejä oli, että lapset voisi viedä retkelle, talvella pulkkamäkeen. Fillarirata, aarteenetsintä, vesisota ja dinometsä olivat myös hauskoja ehdotuksia.

    Kakkua ei enää suosita koska lapset eivät juurikaan pidä siitä, mielummin jäätelöitä, donitseja tai vaikkapa herkkulautanen. Vihannestikkuja, hamppareita, hodareita, karkkia ja sipsiä.

    synttäri-ideoita pojille

    Ala-aste ikäinen

    Teemoiksi ehdotettiin urheilua (jalkapallo, jääkiekko tai joku muu laji), naamiaisia, Harry Potteria ja videopeliteemoja.

    Tekemiseksi vinkattiin erilaisia pelejä ja kisoja. Leikkiä voi myös vanhoja perinne pihaleikkejä. Leikkimieliset olympialaiset, tramppailua ja vesisotaa. Synttäreillä voi mennä myös yhdessä uimaan tai kiileilemään. Talvella pulkkamäkeen. Lapset usein keksivät itse hyvin ohjelmaa.

    Lisää ohjelmaa lastenjuhliin

    Yläasteikäinen tai sitä isompi

    Isompien poikien kanssa suosiota sai erityisesti synttärit muutaman parhaan kaverin kanssa. Leffaa, Megazonea, keilausta, pelaamista tietokoneilla tai pelikonsolilla, laskettelua tai vaikka laivalle yhdessä menemistä.

    Tarjoiluja ei enää tarvita vaan synttäreillä voidaan mennä yhdessä syömään ravintolaan tai pikaruokaravintolaan.

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa