• You are currently viewing Arki alkaa – nämä 3 niksiä kannattaa laittaa korvan taa
    Kuva Kinga Howard

    Arki alkaa – nämä 3 niksiä kannattaa laittaa korvan taa

    Arki alkaa näillä näppäimmillä. Osalla se on jo alkanut rytinällä, osalla se alkaa lähipäivien ja viikkojen aikana. Listasimme kolme niksiä, joilla sujuvoitat arkea.

    Kolme niksiä, joita kannattaa kokeilla

    Jos aamut eivät ole sinun juttusi ja useimmiten torkutat, vie puhelimesi tai herätyskellosi vähän kauemmas. Kun et yllä siihen makuuasennossa kädellä, joudut kävelemään sen luo ja sammuttamaan sen. Noin, nyt olet herännyt eikä kannata enää kömpiä uudestaan peiton alle.

    Mieti unentarvettasi. Jos sinä olet se, joka tarvitsee esimerkiksi 8 tunnin yöunet, pyri menemään niin ajoissa nukkumaan, että kello soi 9 tunnin päästä. Onko tämä lapsiperheessä mahdollista? Tällä niksillä hyvin suurella todennäköisyydellä heräät seuraavana aamuna jo hivenen ennen kellon soittoa luonnostaan pirteänä, koska olet voinut herätä omaa tahtiasi lempeästi. Mikäli haluat tehostaa aivoja herättämään sinut luonnollisin keinoin, niin jätä nukkumaanmennessä verho hieman raolleen. Näin auringonvalo alkaa aktivoida aivojasi heräämään uuteen päivään.

    Lue myös: Millaisesta omasta ajasta äidit unelmoivat

    Onko sinun vaikea keskittyä opiskeluun tai etätyöskentelyyn? Testaa tätä niksiä. Laita puhelin äänettömälle ja työskentele 20 minuuttia. Pidä sitten 10 minuutin tauko keskittyen johonkin aivan muuhun. Piipahda vaikka kotipihalla haukkaamassa happea. Palaa sitten taas jatkamaan töitä tai opiskelua toiset 20 minuuttia ja pidä sitten taas toinen 10 minuutin tauko ja niin edespäin.

    – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa