Miten olisi maukas ja nopea lohipasta? -tässä helppoakin helpompi ohje. Voit käyttää valmistamiseen edellisen päivän kalan loput tai osta valmiiksi valmistettu lohifilee, näin voitat aikaa.
Värikäs ja täyttävä lohipasta on mukavaa vaihtelua ruokapöytään suuremmallekin perheelle ilman isoja kustannuksia.
Nopea lohipasta neljälle
Mitä tarvitset?
Spagettia
1 iso sipuli
Pieni tai keskikokoinen parsakaali
Kalaa, valmiiksi paistettua. (Se määrä mitä löytyy tai noin 400-500g)
Sitruunamehua
Kuohukermaa noin 3dl
Suola + mustapippuri +sokeri
Mitä tehdä?
-Laita pastavesi kiehumaan ja lisää pasta veteen, ripaus suolaa. Keitä pastan ohjeen mukaan.
-Keitä parsakaalin nuppuja eri kattilassa, pienessä määrässä vettä.
-Kuullota pannulla sipuli, laita ripaus sokeria sipuliin.
-Lisää sipulin joukkoon kala (pilko kala pieneksi ja tarkista samalla ruodot pois).
-Lisää joukkoon hetken aikaa kiehuneet parsakaalit. (ilman niiden keitinvettä).
-Lisää pannulle vielä kerma, suolaa, ripaus mustapippuria, tilkka sitruunamehua ja anna kiehua kevyesti, kunnes koostumus on sopivaa.
-Laita lautaselle keitetty pasta ja annostele päälle pannusta kermainen lohikastike. Tarjoile tumman leivän kanssa.
Lue myös: Helpot arkiruuat perheille
-Poikien Äidit toimitus-